• ما که هستیم ؟
  • چرائی این تارنما ؟
  • پذيرش
  • موضوع ها
    • فلسطين- اسرائيل
    • تاريخ
    • خلق ها و اقلیت ها
    • زنان
    • درگیری ها
    • مذهب
    • اقتصاد
    • تروریسم
    • رسانه ها
    • حقوق انسانی
    • جوامع
    • محیط زیست
    • فرهنگ
    • روابط بین المللی
    • مسائل سیاسی
  • کشور ها
    • شمال افریقا
    • کشورهای سرزمین شام
    • کشورهای خلیج فارس
    • اروپا
    • ایالات متحده
    • روسیه
    • ترکیه
    • ايران
    • آسيا
    • افریقای سیاه(جنوب صحرا)
    • قفقاز
    • آمریکای لاتین
  • این تصویر نمایی از کنوانسیون ملی دموکرات‌ها در سال 2024 را نشان می‌دهد. در مرکز تصویر، یک نفر روی سن ایستاده و به جمعیت حاضر در سالن خطاب می‌کند. پس‌زمینه شامل پرچم‌های دموکراتیک و تبلیغات مربوط به کنوانسیون است. جمعیت زیادی در سالن حضور دارند و برخی از آن‌ها تابلوهایی در دست دارند. نورپردازی و طراحی صحنه به وضوح توجهات را جلب کرده و جو پرشوری را به تصویر می‌کشد. تاریخ و محل برگزاری کنوانسیون نیز در بالای تصویر نوشته شده است. ایالات متحده و غزه : تغییری ظاهری با کامالا هریس سیلون سیپل، سپتامبر 2024 حمایت دولت جو بایدن از اسرائیل از زمان آغاز جنگ نسل کشی در غزه به حدی بوده است که تغییر نامزد حزب دموکرات برای ریاست جمهوری، امید به تغییر در سیاست (…)
  • در این تصویر، تعدادی از افراد در یک کلیسا یا مکان مذهبی جمع شده‌اند. یک زن با پوشش خاص و حجابی زیبا در حال خواندن یک کتاب مقدس به نظر می‌آید. او در کانون توجه قرار دارد و دیگر افراد به او نگاه می‌کنند یا در حال خواندن دعا هستند. جو کلی تصویر معنوی و نسبتاً احساسی به نظر می‌رسد، با نور ملایمی که از شمع‌ها و فضای داخلی کلیسا می‌آید. گواهی دادن «ترس در من رسوخ کرده و نمی توانم آن را از خود دور کنم» رامي أبو جاموس، سپتامبر 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به (…)
  • این تصویر شامل یک منظره زیرآبی است که به نظر می‌رسد بخار یا جریانی از آب در حال حرکت است. در پس‌زمینه، رنگ‌های تیره و مشکی غالب هستند و در جلوی تصویر، خط‌هایی نازک و نورانی دیده می‌شوند که به طور ابداعی در هم تنیده شده‌اند. همچنین، عناصری شبیه به سنگ‌های زیر آب نیز وجود دارند که به ایجاد عمق و حس سه‌بعدی کمک می‌کند. کلیت تصویر احساسی اسرارآمیز و زیبا دارد. جنگ غزه . گسترش دامنه بی ثباتی هشام علوي، سپتامبر 2024 پس از بیش از ۳۰۰ روز جنگ بر علیه غزه، اسرائیل و متحد آمریکایی اش در مورد چگونگی ادامه راه مردد هستند. در این میان، کل منطقه خاور میانه متزلزل شده است، در حالی که هر یک از بازیگران منطقه به دنبال تثبیت (…)
  • در این تصویر، گروهی از مردم در یک خیابان در حال حرکت هستند. هوا بسیار غبار آلود و مه‌آلوده به نظر می‌رسد. در foreground، یک زن با حجاب و یک کودک در حال عبور هستند. زن وسایلی را در دستانش حمل می‌کند. در پس‌زمینه، دیگر افرادی دیده می‌شوند که به آرامی در این شرایط نامساعد حرکت می‌کنند. فضای تصویر حسی از ابهام و دلتنگی را به تصویر می‌کشد. گواهی دادن «ظاهرا در اینجا کسی حق رویاپروری ندارد» رامي أبو جاموس، سپتامبر 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، ناگزیر (…)
  • تصویر یک فضای داخلی ویران شده را نشان می‌دهد. دیوارها به شدت آسیب دیده و پوشیده از گچ و آوار هستند. کف اتاق پر از مواد ویران شده و خاکستری رنگ است که نشان‌دهنده بی‌نظمی و خرابی است. پنجره‌ها و درها نیز به نظر می‌رسد آسیب دیده و برخی باز هستند. نور کمی از پنجره‌ها به داخل می‌تابد و حال و هوای سرد و متروک را ایجاد می‌کند. گواهی دادن «پس از جنگ، فاجعه دیگری در انتظار ما است» رامي أبو جاموس، اوت 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، (…)
  • در تصویر، پسربچه‌ای دیده می‌شود که در حال حمل یک کوله‌پشتی به رنگ صورتی و یک ظرف سبز رنگ است. او در یک محیط بیابانی و خشک قرار دارد که چادرهای موقتی در پس‌زمینه به چشم می‌خورد. پسربچه لباسی ساده و راحت پوشیده و به نظر می‌رسد که در حال حرکت به سمت مقصدی است. در کنار او، کودک دیگری نیز در حال گذر است. فضای تصویر حالتی از زندگی در شرایط سخت را به نمایش می‌گذارد. گواهی دادن «ظهور نسلی از کودکان کار» رامي أبو جاموس، اوت 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، ناگزیر شده با همسر و پسر دو سال و نیمه اش ولید، (…)
  • در تصویر، مردی در حال تعمیر یا واکس زدن کفش‌ها است. او روی یک صندلی نشسته و وسایل کارش را بر روی یک میز کوچک چوبی قرار داده است. در اطراف او، افرادی در حال عبور و مرور هستند و تعدادی خودروی باربری در پس‌زمینه دیده می‌شود. فضایی شلوغ و شهری به نظر می‌رسد و فعالیت‌های روزمره در حال انجام است. چند کشیده و بقیه اجناس نیز در اطراف قرار دارند. گواهی دادن «کمبودها باعث ظهور شغل های جدیدی شده است» رامي أبو جاموس، اوت 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، (…)
  • در این تصویر، تعدادی کشاورز در یک مزرعه در حال کار هستند. در سمت چپ تصویر، چند نفر بر روی اسب نشسته‌اند و در سمت راست، گروهی در حال برداشت یا کار با گیاهان هستند. این تصویر به‌نظر می‌رسد که مربوط به دوران گذشته باشد و فضای طبیعی و کشاورزی را به تصویر می‌کشد. زمین پوشیده از گیاهان است و در پس‌زمینه، کوه‌ها یا تپه‌هایی نیز قابل مشاهده‌اند. حال و هوای تصویر نشان‌دهنده فعالیت‌های کشاورزی سنتی در یک جامعه روستایی است. سال ۱۹۰۷، ظاهر شدن شبح یک نسل کشی در فلسطین Caterina Bandini، Ron Naiweld، اوت 2024 بحث در مورد وابستگی باورهای استعماری، برای شناخت و درک گذشته ی صهیونسم و در نتیجه تاریخ اسرائیل، از قدمت برخوردار است. اگر چه این مسئله مدتهاست که توسط فلسطینی ها (…)
  • تصویر نشان‌دهنده خیابانی است که در میان ویرانه‌های ساختمان‌ها قرار دارد. دیوارهای بتنی و تخریب‌شده در دو طرف خیابان وجود دارند و debris و زباله‌ها در زمین پخش شده‌اند. دو زن در حال راه رفتن در این خیابان هستند و به نظر می‌رسد در جستجوی امنیت یا کمک هستند. نور خورشید به آرامی از میان ویرانه‌ها عبور می‌کند و سایه‌های طولانی‌ای بر زمین می‌افکند. حس و حال تصویر، غم و ویرانی را به نمایش می‌گذارد. گواهی دادن «داریم زندگی می کنیم، اما مثل مرده هستیم» رامي أبو جاموس، اوت 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، (…)
  • این تصویر یک بیلبورد بزرگ را نشان می‌دهد که سه نفر را به تصویر کشیده است. پس‌زمینه بیلبورد به رنگ قرمز است و ظاهراً به یک موضوع ملی یا سیاسی اشاره دارد. افراد تصویر شده به صورت نیمه‌تنه و با چهره‌های جدی نمایش داده شده‌اند. در پایین تصویر، یک موتور سوار در حال عبور است که نشان‌دهنده فعالیت‌های روزمره در خیابان است. این بیلبورد ممکن است به یک رویداد خاص یا وحدت اشاره داشته باشد. حملات اسرائیل به ایران و لبنان: قماری که می تواند انبار باروت را مشتعل کند إيلي القصيفي، اوت 2024 پس از دو حمله اسرائیل به بیروت و تهران در فاصله هفت ساعت، در روزهای (…)
  • در این تصویر، یک دست در حال نشانه‌گذاری به سمت یک ظرف است که شامل تنباکو و سیگارهای نیمه‌کاره است. ظرف به صورت دایره‌ای و روی یک سطح قرار دارد. در اطراف، افرادی دیده می‌شوند که در حال عبور هستند. به نظر می‌رسد که این مکان یک نقطه تجمع یا خیابانی شلوغ باشد. سیگارها به‌همراه تنباکو نشان‌دهنده فعالیت سیگار کشیدن در این معبر است. گواهی دادن «ته سیگار قیمت طلا را دارد» Mohamed Rami Abdelmoula، اوت 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، ناگزیر شده با همسر و پسر دو سال و نیمه اش (…)
  • در این تصویر، مردی به نام بیلا الجدلله دیده می‌شود که ظاهراً مدیر خانه مطبوعات در فلسطین است. او در حال حرکت در یک خیابان است و هدفون‌هایی به گوش دارد. در پس‌زمینه یک کامیون سبز رنگ قرار دارد. این تصویر به وضوح زندگی روزمره و فعالیت‌های فردی او را نشان می‌دهد. گواهی دادن «خانه مطبوعات» را بازسازی کردیم رامي أبو جاموس، اوت 2024 رامی ابو جموس یادداشت های روزانه خود را برای «اوریان ۲۱» می نویسد. او که بنیانگذار «غزه پرس» - دفتری که در ترجمه و کارهای دیگر به روزنامه نگاران غربی کمک می کند- است، ناگزیر شده با همسر و پسر دو (…)
0 | ... | 96 | 108 | 120 | 132 | 144 | 156 | 168 | 180 | 192 | ... | 840
  • ما که هستیم ؟
  • چرائی این تارنما ؟
© Association Orient XXI, 2013-2025 – 10, rue des Prairies, 75020 Paris, France – ISSN 2270-0978